Meistä

Keitä me olemme

Rakennusmateriaalit24 (Halwin OÜ) on ollut markkinoilla vuodesta 2013 ja tavoitteenamme on tarjota tunnettuja tuotteita edulliseen hintaan. Olemme erikoistuneet kipsilevyihin, joten voimme aina tarjota sinulle myös tämän materiaalin nopean toimituksen! Lisäksi voimme toimittaa myös kaikki muut rakennusmateriaalit määrästä tai sijainnista riippumatta. Kuljettajamme tiedottavat asiakkaille esimerkiksi myöhästymisistä etukäteen ja pitävät aina silmällä myös toimitusten aikarajoja! Olemme perustettu nyt 9 vuotta - se on tarpeeksi aikaa tietää, mitä menestyminen asiakkaidemme kanssa vaatii

meeting, business, architect-2284501.jpg

Meidän ihmiset!

Antti Koivuranta

Antti on ahkera suomalainen mies, joka tietää rakentamisesta kaiken. Hän tietää tuotteista ja niiden soveltuvuuden erilaisiin tilanteisiin.
Antti on vakava suomalainen mies, eikä pidä paljoa puhumisesta. Hän haluaa kuitenkin auttaa asiakkaita ja jakaa tietojaan.
Kirjoita Antille ja Antti auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun – antti@rakennusmaterialit24.fi

Jukka Eskola

Jukka on myyntiosastomme johtaja.
Jukalla on yli 7 vuoden kokemus rakennusmateriaalien myynnistä.
Yrityksemme, erityisesti ostoosastomme, tekee joka päivä kaikkensa, jotta Jukka voi tarjota sinulle tunnettujen merkkien rakennusmateriaaleja parhaaseen hintaan.
Olemme varmoja, että ostoosasto tekee erittäin hyvää työtä ja Jukka voi tarjota sinulle aina parhaat hinnat.

Ota yhteyttä Jukkaan, niin teemme sinulle parhaan tarjouksen – jukka@rakennusmaterialit24.fi tai +372 56261174

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita meille osoitteeseen info@rakennusmaterialit24.fi tai chatin kautta.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Muutama sana

tuotteista.

Tuotteemme ovat kaikki tunnetuilta tuotemerkeiltä - Isover, Knauf, Gyproc, Paroc, Rockwool, Uponor, Sakret. Jos et löytänyt sopivaa tuotetta, kysy rohkeasti, tuoteluettelossamme on yli 10 000 tuotetta. Kysy myös muista tuotteista. Tuotteet tulevat pääosin Virosta, mutta myös Latviasta ja Liettuasta, minkä vuoksi tuotteet ovat samoja kuin Suomessa, mutta erittäin edulliseen hintaan.

Shopping Cart